Tag: бела грчка торта

Грчка Торта-Феноменален Спој на Чоколадо, Ореви и Плазма
Декорација, Разни Десерти, Торти

Грчка Торта-Феноменален Спој на Чоколадо, Ореви и Плазма

Мислам дека она што најмногу ме освои кај оваа торта е тоа колку убаво се спојуваат листовите со филот и колку е вкусно кога ќе ги почуствувате искршените парчиња плазма и чоколадо и низ целото парче торта.