Tag: веге мусака

Сочен Предлог за Ручек: Превкусна Мусака со Тиквички (Вегетаријанска)
Главни Јадења

Сочен Предлог за Ручек: Превкусна Мусака со Тиквички (Вегетаријанска)

Оди супер со некоја салата и нема на кого нема да му се допадне, а посебно ќе ги привлече љубителите на тиквички. Плус, и започнува нивната сезона, па тоа е уште една добра причина да си го запишете овој рецепт и да го подготвите уште утре.