Tag: викенд појадок

Вртена Баница од Готови Кори со Спанаќ и Сирење
Идеи за Појадок, Печива, Пити

Вртена Баница од Готови Кори со Спанаќ и Сирење

Со мешавината од спанаќ и сирење никогаш нема да погрешите, посебно кога се баниците во прашање. Супер избор и за помалку искусните во кујна затоа што користите готови кори. А вкусот е еднакво добар!