Tag: Еврејска пита

Еврејска Пита (Flodni), Колачот на Кој Никој не може да му Одолее
Разни Десерти

Еврејска Пита (Flodni), Колачот на Кој Никој не може да му Одолее

Со своите 5 кори и 4 различни филови (мак, јаболко, ореви и мармалад од сливи), можеби бара повеќе време да се подготви, но не е воопшто комплициран, а вкусот е неверојатен.