Tag: пита со зелка

Убавината на Традицијата: Кумановска Сеченица со Кисела Зелка
Главни Јадења, Идеи за Појадок, Печива, Пити

Убавината на Традицијата: Кумановска Сеченица со Кисела Зелка

Вистински пример е за традиционалната кујна на мојот роден град и мислам дека вкусот е незаменлив. Позната е како Кумановска сеченица.