Tag: посен колач

Шарена Бајадера со Лешник и Кафе (Посна Бајадера)
Разни Десерти

Шарена Бајадера со Лешник и Кафе (Посна Бајадера)

Оваа шарена бајадера со лешник и кафе подгответе си ја за сладок почеток на 2023 година! За новогодишните и Божиќните празници, подготвив неколку видови на ситни колачи, некои веќе испробани, а дел од нив беа нови. Направив одличен избор и сите што ги пробаа ги пофалија, па некои од нив решив да ги споделам и […]