Tag: сочни мафини

Идеи за Појадок, Идеи за Ужинка

Солени Мафини со Кашкавал и Фета

Овие солени мафини се толку сочни и миризливи што нема да биде лесно да се изеде само едно! Кашкавалот и фетата се одлична комбинација а зачините кои ги користев ја прават совршената арома.