Tag: уникатна торта

Реформ Торта-Незаборавно Кремасто Уживање
Торти

Реформ Торта-Незаборавно Кремасто Уживање

Интересното име на оваа торта велат дека е поврзано со периодот на реформи по Втората светска војна кога чоколадо, поубави брашна, јајца и путер станале подостапни и луѓето почнале да подготвуваат побогати десерти.